Expreszo-dating geheel vernieuwd!

Pexels

Community

Redactie
2 november 2016, 19:06

De dating op Expreszo.nl is terug! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een update van de site, die vanaf vandaag online staat. Het dating-systeem is veiliger geworden en heeft een aantal handige nieuwe functies.

Dating login

Klik op het poppetje om in te loggen

Nieuwe login en notificaties
Inloggen en registreren kun je nu door op het poppetje rechtsbovenin de menubalk te klikken. Ben je al ingelogd? Dan kun je hier je notificaties en berichten bekijken, instellingen aanpassen, en zelfs je account verwijderen.

Privéberichten, supercharged
Net als vroeger kan je reageren op een Zootje door op de knop “Bericht” te drukken. De conversatie-weergave is gestroomlijnd, je berichten worden overzichtelijker gesorteerd in de Inbox en je kan berichten een ster geven om ze makkelijk terug te kunnen vinden. Ook kun je nu instellen of je emails wil krijgen van nieuwe privéberichten, zodat je er nooit meer eentje mist.

Veiligheid
Om ervoor te zorgen dat er geen misbruik wordt gemaakt van de dating, hebben we ons systeem een stuk veiliger gemaakt. Gebruikers hebben we nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om Zootjes te rapporteren. Je vindt deze “Rapporteren” knop naast ieder Zootje in het overzicht. Behalve Zootjes is het nu ook mogelijk om gebruikers te rapporteren, of zelfs het hele gesprek met een gebruiker aan te geven aan de moderators, als iets écht niet pluis is. Ook hebben we het onze dating-moderators nog makkelijker gemaakt om met gerapporteerde aan de slag te kunnen, zodat Expreszo Dating een fijne, veilige plek blijft.

Probeer onze nieuwe dating zelf via expreszo.nl/dating!

 

Profielfoto van Redactie

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »