Robbie Rogers geeft fitness-tips… zonder shirt

Kun je wel wat motivatie gebruiken om je aan je goede voornemens te houden? De openlijk homoseksuele voetballer Robbie Rogers helpt je graag! Tegen het Amerikaanse OUT Magazine deed hij zijn workout-routine uit de doeken. En zoals het een goede docent betaamt, doet hij alle technieken zelf eventjes voor.

De Amerikaanse voetballer, die pas geleden zijn autobiografie Coming Out to Play heeft uitgebracht, speelt voor het Amerikaanse team LA Galaxy. Daar beginnen over een paar weken de trainingen weer, maar Robbie moet natuurlijk op tijd weer in topvorm zijn! Hoe hij dat precies doet lees je op de website van OUT.

© Nathan Poekert

Over de auteur(s)

Wouter van Dijke

Wouter van Dijke

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

De Gay Agenda

Amsterdam, 1 april 2024 Beste lezer, Vandaag, op 1 april, roepen wij, online queer magazine Expreszo, alle Nederlanders op om samen met ons de queer

Voorbinddiscours

Gastredacteur Laurie schrijft over het imago van de voorbinddildo nu en hoe dat door de eeuwen heen is veranderd.

Diender Louanne NPO 3
Cultuur

Een bericht aan diender Louanne

Afgelopen donderdagavond vertelde Louanne haar persoonlijke verhaal in het programma Dienders (NPO3). Dit raakte redactrice Melissa zo erg dat ze een bericht voor haar schreef.

Lees verder »
Achtergrond

Tweede Kamerverkiezing 22 november 2023

Het kan een enorme klus zijn om alle verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen door te spitten. Daarom zet Expreszo alvast kort uiteen wat iedere partij te zeggen heeft over de LHBTQIA+-gemeenschap.

Lees verder »