Algemene ledenvergadering

Vereniging

Redactie
19 December 2014, 15:33

Afgelopen week zou volgens planning de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden. De regels van de vereniging bepalen dat er een bepaald aantal leden bij zo’n vergadering aanwezig moeten zijn. Helaas was dat dit keer niet het geval. Het bestuur heeft daarom besloten van deze alv een gewone vergadering te maken.

Daarin heeft het bestuur besloten om een adviescommissie in te stellen. Die commissie zal door het bestuur en de staf om feedback gevraagd worden bij belangrijke beslissingen. De commissie bestaat voorlopig uit twee leden, te weten Remy Overkempe en Tom Haines. Remy Overkempe was penningmeester in het bestuur 2013/2014 en Tom Haines was tot voorkort hoofdredacteur van het tijdschrift Expreszo. Zij hebben ervaring bij Expreszo, maar zijn daarnaast in staat objectief naar zaken te kijken. Het bestuur waardeert het zeer dat zij zich willen blijven inzetten voor Expreszo. Uiteraard wordt er gezocht naar meer mensen met relevante ervaring voor de commissie.

Tijdens de vergadering is ook besloten een nieuwe algemene ledenvergadering te organiseren in het begin van 2015. De precieze datum en tijd zal via de site bekendgemaakt worden, samen met het beleidsplan en de begroting voor 2015. In die vergadering zal de kascommissie worden vastgesteld en het beleidsplan besproken worden. Het is dus belangrijk dat je erbij bent als lid, want dit is HET moment om jouw mening te geven over het beleid van Expreszo en om te vertellen hoe wij nog beter de belangen van LHBT-jongeren kunnen behartigen. Houd dus de site in de gaten en hopelijk tot snel! Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@expreszo.nl.

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »