Bekijk de officiële trailer van webserie Anne+

‘A girl dating girls in Amsterdam’

Cultuur

Paula Drewes
2 May 2018, 17:36

 

Na een succesvolle crowdfund komt de webserie Anne+ er binnenkort echt! Wij kunnen niet wachten, en we zijn niet de enigen. Om de nieuwsgierigheid enigszins te stillen kwam deze week in elk geval de officiële trailer uit:

Anne+ gaat over Anne (24), die als ze naar haar eigen studio in Amsterdam verhuist, haar ex-vriendin Lily tegenkomt. Lily was haar eerste liefde en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. Door de ontmoeting blikt Anne terug op haar liefdesleven tijdens haar Amsterdamse studententijd. De meiden voor wie ze viel zijn heel verschillend, net als de relaties die ze met hen had; die lopen uiteen van een affaire met haar baas tot een onbeantwoorde liefde. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben haar gevormd tot wie ze vandaag de dag is.

De releasedatum van de serie is nog niet bekend, maar volg Anne+ op Facebook, Insta en/of Youtube en blijf op de hoogte!

Door Paula Drewes

Paula is, naast hoofdredacteur van Expreszo, een persoon die houdt van taal met als lievelings Frans. En een geboren Utrechter, op het moment verdwaald in Amsterdam.

Meer van Paula »