Colton Haynes komt uit de kast

Nieuws

Peter
6 May 2016, 15:40

Colton Haynes, 27 jaar, bekend van zijn rollen in televisieseries als Teen Wolf en Arrow en natuurlijk als model is uit de kast gekomen. Dit deed hij in een interview van afgelopen donderdag met Entertainment Weekly.

In januari werd een Tumblr-post geplaatst waarin stond in dat Colton een geheim homoverleden had. Hij reageerde toen met de vraag of dit wel een geheim was. Dit werd door vele media en personen opgevat als een coming out, maar Colton Haynes heeft na deze reactie op Tumblr nooit meer gereageerd op vragen over zijn geaardheid, tot nu.

In het interview zei Colton dat hij nog niet klaar was voor de headlines. Hij vond dat hij eigenlijk eerder een reactie had moeten geven, maar dat hij daar nog niet klaar voor was. Aan het begin van Colton’s carrière had hij, net als vele anderen, het advies heeft gekregen om zijn seksuele geaardheid te verzwijgen.

 

Door Peter

Peter is een echte twijfelaar en daarom studeert hij bestuurskunde. Hij wordt door velen gezien als eigenwijs, maar zelf heeft hij daar zijn twijfels over.

Meer van Peter »