Leiden
COC Leiden
COC de Kroon
Langegracht
Leiden
Nederland

It’s in my DNA Party

Niet alleen de artiesten, zoals Danny Diëgo (ex Utopia bewoner) en musical ensemble News (bekend van o.a Soldaat van Oranje) maken er een feestje van. Maar wat dachten jullie van Dj Daantje die jullie voor tijdens en na de acts meeneemt met haar beats naar de 80’s/90’s en hits van nu. Ongetwijfeld zal het moeilijk zijn die avond om stil te blijven staan. Je mag ten alle tijden je dance move laten zien.

Ook hebben we gedacht aan de inwendige mens. Buiten de speciale cocktails en drankjes zullen er buiten het pand een aantal grillmasters achter de bbq staan. En kan daar tegen betaling een heerlijke warme hap worden genuttigd.

En of het niet genoeg is loopt er die avond een fotograaf rond om voor €1euro een te gek kiekje van jou of je vrienden te maken. Of zelf misschien met een van de artiesten. Natuurlijk allemaal met jou toestemming. Nog leuker is dat je de foto gelijk mee krijgt.

Oja en pssssst… even tussen ons op jouw entree bewijs staat een uniek nummer en daarmee kan je ook nog eens hele mooie prijzen winnen.

Maar waar het allemaal om draait is de COMING OUT. Omdat het zo belangrijk is om jezelf te kunnen en mogen zijn. Dat we met onze geaardheid geaccepteerd en getolereerd worden. Dat we met het stil staan bij deze dag hopen dat we iedereen die worstelt met zijn geaardheid over de streep kunnen trekken om uit de kast te komen.

Wij als organisatie schrijven daarom een prijs uit.
Vertel hier op deze site jouw COMING OUT verhaal wie weet win jij daar een mooie prijs mee.
En nog mooier misschien grijpt jouw verhaal wel een lotgenoot aan en geeft het hem/haar de kracht en de moed om uit de kast te komen.
Want jezelf zijn willen we toch allemaal!!!!!

Ja wat kunnen wij nog meer zeggen. Dit feest wil je toch niet missen.!!!!!

Tot 8 oktober in Coc de kroon in Leiden!