Stadhouderskade 89, Amsterdam
Stadhouderskade 89
Amsterdam
Nederland

Jong&Out Amsterdam meeting: Genderdiversiteit

Ben je lesbo, homo, bi, transgender of in dubio, wel of niet out, en zoek je vrienden die net zijn als jij? Ook in 2017 organiseren we elke 1e zondag van de maand een meeting voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Aanmelden is niet nodig, dus kom gewoon langs. Je vindt ons in het DOC, Stadhouderskade 89 in Amsterdam. Volg ons op Instagram (jongenoutamsterdam) en Facebook (Jong&Out Amsterdam) voor de laatste info.

Deze meeting kijken we naar de diversiteit in gender! In de maatschappij bestaan er vaak maar twee hokjes: man/vrouw. Maar in werkelijkheid is er een heel spectrum. Hoe denk jij daarover? Voel jij je meer man of vrouw of ergens er tussenin? Misschien weet je het niet.. of ben je geboren met het ene maar voel je je iemand van het andere geslacht. En ook als je heel zeker bent, en jouw biologische geslacht overeen komt met je genderidentiteit dan ben je van harte welkom want het wordt een toffe middag!

Je bent welkom zoals je graag wil zijn. Dus neem vooral kleding mee/trek kleding aan waar jij je prettig in voelt. Hopelijk zien we je de 5e! En mocht je nog vragen hebben of een eerste meeting best eng vinden, stuur gerust een berichtje!