Roze Huis Nijmegen
st. anthoniusplaats 1
nijmegen

Jong&Out Nijmegen: Gender in de Blender

De februarimeeting, vanwege carnaval verplaatst naar de eerste zondag van maart, staat in het teken van gender!

Voel jij je man? Voel jij je vrouw? Voel jij je geen van beide? Voel jij je beide tegelijk? Of soms het ene, dan het ander? Of vind jij die hokjes onzin?

Tijdens de meeting zullen we baardjes plakken, nagels lakken, make-uppen, crossdressen, eigenlijk alles om je eigen gender eens te verkennen. Maar bovenal word het vooral weer een gezellig meeting!

Kom je samen in een groepje? Misschien is het dan juist extra leuk om een speciale outfit aan te trekken; of je als jongen nou in een jurk komt, of als je je ware identiteit als spiderman niet meer wilt verbergen, alles mag!

Mocht je nog vragen hebben wat betreft de meeting of als je liever niet in je eentje naar de meet wil, stuur dan gerust een berichtje naar één van de begeleiders. We willen je met veel plezier helpen als je vragen hebt of gewoon wat kwijt wilt. Of we voegen je toe aan onze whatsappgroep, zodat je alvast wat mensen kunt leren kennen.  –> kijk hiervoor op onze facebook: klik

Rond half 2 zullen we starten met de meeting. Mocht je niet om half 2 kunnen maar wel later op de dag, kom dan gerust later.

Zoals altijd zal er weer iemand van 12.30 tot 12.50 (in prachtig rood J&O shirt) op station Nijmegen (bij de Etos) staan, om de mensen die minder bekend zijn in Nijmegen op te halen.

Vanaf 1 uur is er inloop en staan we klaar met een hapje en een drankje in het Roze Huis.

Hopelijk tot dan!

Groetjes,
Team Nijmegen

~Jong & Out: voor LHBT’ers tot en met 18 jaar.~