Roze Huis
Sint Anthoniusplaats 1
Nijmegen
Nederland

Jong&Out Nijmegen: Sinterklaasmeet!

Zie ginds komt de meeting
er eind november weer aan…

Gezien het op 26 november al bijna sinterklaas is… Of ja, dat weekje maakt ook niet zo heel veel uit… Houden we een sinterklaasspel- meet! Hoezee!

We zullen fanatiek gaan dobbelen om leuke kadootjes, die de begeleiding speciaal voor deze meet gaat regelen. Je gaat er dus sowieso vandoor met een klein presentje (verwacht niet teveel hè, budgetkado’s)! Het zou wel fijn zijn als iedereen een klein cadeautje mee zou nemen (van 1 a 2 euro, of iets kleins wat je nog thuis hebt liggen). Zo zijn er meer cadeautjes, en wordt het spel alleen maar leuker! Hoe leuker, hoe beter!

Mocht je nog vragen hebben wat betreft de meeting of als je liever niet in je eentje naar de meet wil, stuur dan gerust een berichtje naar één van de begeleiders. We willen je met veel plezier helpen als je vragen hebt of gewoon wat kwijt wilt. Contact opnemen met ons kan heel simpel via Facebook: www.facebook.com/jongenoutnijmegen

Rond half 2 zullen we starten met de meeting. Mocht je niet om half 2 kunnen maar wel later op de dag, kom dan gerust later.

Zoals altijd zal er weer iemand van 12.30 tot 12.50 (in prachtig rood J&O shirt) op station Nijmegen (bij de Etos) staan, om de mensen die minder bekend zijn in Nijmegen op te halen.

Vanaf 1 uur is er inloop en staan we klaar met een hapje en een drankje in het Roze Huis. Dit natuurlijk onder begeleiding van feestelijke muziek!

Hopelijk tot dan!

Groetjes van de roze hulp-pieten!

~ Voor iedereen tot en met 18 jaar, ongeacht seksuele geaardheid en genderidentiteit ~