Expreszo zoekt penningmeester

Community

Redactie
12 January 2016, 16:27

Wij zoeken
Vind jij het leuk om met cijfers te werken? Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de kosten en baten binnen de vereniging. Je moet bijvoorbeeld bedragen goedkeuren, de begroting maken en een financiële verslaglegging maken. Ook ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van advertenties, donateurs en fondsen.
Verder zijn er algehele bestuurstaken die je in overleg met je medebestuursleden verdeelt.

Wij bieden
Wij bieden een leerzame bestuurspositie bij een nationale organisatie, waarbij je een groot netwerk opbouwt, veel verschillende mensen en organisaties op persoonlijke en professionele wijze leert kennen en in samenwerking met andere jongeren nieuwe ervaringen op kunt doen in verschillende activiteiten. Verder kun je als vrijwilliger van ons met korting naar leuke evenementen en zijn er meerdere malen per jaar gezellige borrels.

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar en herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@expreszo.nl. Voor meer informatie kun je ook via dit adres contact opnemen of je kunt onze secretaris Kai bellen op +31 (0)6 15 34 94 73

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »