Gay reizen voor jongeren

Gaytrip.nl helpt jongeren aan fantastische reizen

Lifestyle

Hjalmar Kemperman
1 November 2015, 17:08

-advertorial- 

Je bent jong, homo én je wilt graag op reis. Maar waar kan je dan naar toe? En wat voor dingen zijn nou echt leuk om te doen? Dat is vast wat ze bij Gaytrip.nl dachten. Met hun nieuwe website zullen zij vanaf nu jongeren de beste gay vakantietips geven.

Hoe kwamen ze bij Gaytrip.nl met het idee voor de website? Expreszo sprak met de oprichter van de website. “Veel van wat er wordt aangeboden op het gebied van ‘gay’ en ‘reizen’ vinden we niet echt aantrekkelijk. Omdat het duur, extreem, of juist een beetje stoffig is.”, aldus Gaytrip.nl. “Tijd voor iets hippers dus, waarbij je vooral zelf kunt kiezen waar je zin in hebt.”

Zo richt Gaytrip.nl zich op uitgaanstips, leuke winkels en andere leuke uitjes. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat je een fantastische tijd beleeft met je vrienden, vriend of vriendin. Door tips van andere jongeren zorgt Gaytrip.nl dat jij steeds meer te gekke plekken kan ontdekken.

Met de lancering van de website heeft Gaytrip.nl ook een leuke actie: je kunt kans maken op 250 euro cash reistegoed. Meedoen? Meer informatie hierover kun je vinden op Twitter!

Door Hjalmar Kemperman

Hjalmar is sinds oktober 2014 adjunct-hoofdredacteur van Expreszo. Studeert Journalistiek & Communicatie en woont sinds kort in een van de mooiste steden van Nederland. Hij schrijft alles op, omdat hij bang is wat te vergeten.

Meer van Hjalmar »