HBO-serie Looking stopt

HBO

Nieuws

Hjalmar Kemperman
25 March 2015, 19:34

Na twee seizoenen vol magere recensies stopt publieksfavoriet Looking, dit heeft HBO vandaag bekend gemaakt. De serie die Patrick, Dom, Doris en Agustín volgt krijgt geen derde seizoen, er wordt wel een special gemaakt om het verhaal af te ronden. 

‘Nadat wij twee jaar lang Patrick en zijn vriendengroep gevolgd hebben, terwijl zij San Francisco ontdekten op zoek naar liefde en relaties, zal HBO het laatste hoofdstuk van hun avontuur uitzenden als een special.’ aldus HBO. ‘We kijken er naar uit om dit avontuur te delen met de trouwe fans.’

Afgelopen weekend was de laatste aflevering van het tweede seizoen, deze eindigde met een open einde. Hierin zagen wij hoe Patrick (Jonathan Groff) worstelde met zijn gevoelens voor zijn huidige vriend Kevin (Russell Tovey), met wie hij net samenwoont, en zijn ex Richie (Raúl Castillo).

Ondanks de minder goede recensies werd de serie geliefd door een grote groep fans. Wanneer de special uitkomt is nog niet bekend.

Door Hjalmar Kemperman

Hjalmar is sinds oktober 2014 adjunct-hoofdredacteur van Expreszo. Studeert Journalistiek & Communicatie en woont sinds kort in een van de mooiste steden van Nederland. Hij schrijft alles op, omdat hij bang is wat te vergeten.

Meer van Hjalmar »