Loop mee met Youth Pride NL!

Zaterdag 29 juli om 11.00

Activiteiten

Manju Reijmer
25 July 2017, 13:27

Het is bijna weer zo ver: Pride komt er aan! Dat moeten we uitbundig vieren én stil staan bij het verleden. Daarom organiseert Amsterdam Gay Pride de #PrideWalk op zaterdag 29 juli om 11.00 bij de Westerkerk en het homomonument. Uniek is de focus op Youth Pride, waar als jongeren samen komen om trots mee te lopen en te laten zien wie we zijn. Kom ook!

Samen met 19 andere organisaties steunt Expreszo de Youth Pride, een speciale tak van de Pride Walk die LHBTQIAP+ jongeren uit het hele land verzamelt om samen mee te lopen van het Homomonument naar Vondelpark. Best een aangename wandeling ook en het wordt ongeveer 22 graden! (Wel kans op regen dus misschien moet je een paraplu meenemen, maar hey, wat zijn een paar druppels vergeleken de andere BS die we de rest van het jaar doorstaan?) Ben je geen lid van een organisatie? Geen enkel probleem! Wij willen juist dat ook jij als individu kan aansluiten! Neem gerust je vrienden mee, of je ouders als jij dat wilt! Er zal begeleiding van de organisatie aanwezig zijn tijdens de Pride Walk! Wil je meedoen, maar kom je niet uit Amsterdam? Er zijn gezamenlijke reisinitiatieven vanuit meerdere plekken door het land, zodat je niet alleen naar Amsterdam hoeft te reizen!

Het programma is als volgt:

11:00 Westerkerk is speciaal open voor jongeren die meelopen aan de Youth Pirde Walk

11:30 Uiterlijk binnen zijn voor een kort programma met instucties voor de Youth Pirde Walk.

12:00 Start lopen.

13:00 Aankomst Vondelpark – Youth Pride veld.

Youth Pride organiseert ook nog een Drag Queen Bingo en een vertoning van de film Lost Girls op 3 augustus. Kijk en meld je aan op hun Facebook!

Kan je wat missen? Steun dan Pride Walk financieel met een donatie, voor €5 kan je al helpen dit community evenement te bekostigen!

Niet iedereen wil voor zijn seksuele of gender identiteit uitkomen en dat is oké! Wil je dat wel? Kom en laat met Expreszo zien wie je bent en waar je voor loopt met de Youth Pride bij Pride Walk!

Door Manju Reijmer

Meer van Manju »

Melding: Inloggen op jouw persoonlijke Expreszo-account werkt weer!