Mee op de Expreszo boot voor Pride? Schrijf je in!

Expreszo/Arthur van der Werf

Community

Manju Reijmer
29 May 2017, 17:56

Geweldig nieuws! We zijn ingeloot om mee te varen tijdens de Canal Pride 2017. Helaas hebben we de financiën nog niet helemaal rond, maar we gaan wel inventariseren wie er allemaal mee willen varen. Geen zorgen, Expreszo doet zijn uiterste best om dit te laten slagen! De inschrijving is geopend voor iedereen onder de 26. 

De Canal Parade Amsterdam vormt hét spetterende hoogtepunt van de Canal Pride. De botenparade trok vorig jaar nog ruim 800.000 bezoekers en is inmiddels wereldberoemd. Op de boten en langs de kant is het één groot feest. Top DJ’s en vette muziekinstallaties zorgen voor een dansende menigte en op veel boten varen ook BN-ers mee. Expreszo vaart dus ook mits zij de financiën op orde kan krijgen. Je kunt je nu aanmelden, je gegevens achterlaten, aangeven of vrijwillig wilt helpen en hoeveel tickets je wilt. Kosten hoeven nog niet betaalt te worden. Hier ontvang je later, wanneer het definitief is dat we meevaren, nog aanvullende informatie over.

Een ticket om mee te varen zal € 50 kosten. Dit om alle kosten zoals de DJ, schipper en aankleding te kunnen betalen. Bij deze €50 zit ook GRATIS eten, GRATIS drinken, GRATIS snacks, GRATISt-shirt en een geweldig feest bij in. Inschrijven kan hier.

Door Manju Reijmer

Meer van Manju »