Op date met Tom Daley en Dustin Lance Black

OUTtv

Nieuws

Hjalmar Kemperman
24 November 2014, 19:35

Voor sommige mannen klinkt het als een droom: op dubbeldate met Tom Daley én Dustin Lance Black. Maar door een donatie te geven aan twee goede doelen, kan deze droom werkelijkheid worden.

Om geld in te zamelen voor Human Rights Campaign en The Brain Tumour Charity hebben de mannen een leuke actie bedacht. Wanneer je geld doneert via Omaze maak je kans op een dubbeldate met Tom en Lance. Als je wint krijg je eerst een make-over door een stylist, maak je een rondje in de London Eye en ga je vervolgens uit eten met de twee mannen die jou daarna de mooiste plekken van Londen zien.

Naast een kans op de grote hoofdprijs kan je zelf ook nog prijzen kopen. Zo kan je bijvoorbeeld voor $1,000 een gesigneerde zwembroek kopen, of kan je zelfs alleen op date met Tom of Lance. Aan dat laatste hangt wel een prijskaartje van $25,000. Uiteindelijk is het wel allemaal voor het goede doel.

Door Hjalmar Kemperman

Hjalmar is sinds oktober 2014 adjunct-hoofdredacteur van Expreszo. Studeert Journalistiek & Communicatie en woont sinds kort in een van de mooiste steden van Nederland. Hij schrijft alles op, omdat hij bang is wat te vergeten.

Meer van Hjalmar »