Oproep: wat is jouw ervaring op de werkvloer?

Pexels

Community

Eline Jacobse
26 September 2017, 12:20

Vervelende opmerkingen, pesterijen, intimidatie of andere vormen van discriminatie: dit is waar sommige LHBTQIA+-personen mee te maken krijgen op hun werk. Herken je dit, of heb je juist een totaal andere ervaring? Deel dan jouw verhaal!

Heb jij wel eens last gehad van vervelende opmerkingen op je werk vanwege je seksuele oriëntatie of genderidentiteit? Blijf je op werk liever in de kast, uit angst voor negatieve reacties? Of heb je juist een geweldige werkplek, waar moeite is gedaan om jou op je gemak te laten voelen?

Voor een afstudeerproject is student journalistiek Eline Jacobse op zoek naar LHBTQIA+-personen die hierover willen vertellen. In haar project brengt ze deze verschillende ervaringen in kaart, aan de hand van een serie persoonlijke videoportretten. Om dit te realiseren is ze op zoek naar personen die hun verhaal willen delen.

Wil je hieraan meewerken? Stuur dan een mailtje naar elinejacobse@gmail.com. Ook voor meer informatie, vragen, suggesties en andere opmerkingen kun je hier terecht.

Door Eline Jacobse

Eline was van september 2015 tot maart 2017 hoofdredacteur van Expreszo. Overdag studeert ze journalistiek, ’s nachts probeert ze met behulp van koffie en last-minute stress deadlines te halen. Je kunt haar altijd wakker maken voor een ritje in een achtbaan.

Meer van Eline »