Salem Reed: Het Mannetje van de Radio

Column

Salem Reed
16 September 2017, 07:52

”Keeping it hot, like july forever” zong Lana Del Rey in mijn persoonlijke summer themesong, Lust For Life. Was het maar zo’n feest! Het regent weer meer dagen in de week dan dat het zonnig is, en dat betekent dat we weer gedag mogen zeggen aan de zon. Aju paraplu, haha!

Ook is het weer om de digitale stylo –dat is Frans voor pen- op het papiér te zetten.
De afgelopen zes maanden heb ik mogen genieten van het exotische Deventer, waar sommige Amsterdammers nog niet dood gevonden willen worden. Gelukkig bracht ik de zomer door met mijn kekke collega’s van de Apenheul, een wereldfrau van een moeder en Oma Connie Veer. Ja oma, ik zal kijken hoe een baret mij staat, en ja, het is inderdaad heel Prada <3.

Klinkt wellicht als een saaie zomer, maar ook ik heb gewoon met een échte boot over de IJssel gecrost. Nu moet ik voor jullie lezers weer het vuige leven oppakken om over te schrijven. Toch heb ik een voorprogramma voor jullie kunnen regelen. In het slachtveld van de liefde heerste namelijk een wapenstilstand, maar van de week durfde ik toch weer het veld op. Een beetje zoals Wonder Woman tijdens haar battle royale in de trenches. Heeft iedereen het gezien?

Die dappere huppel door de landmijnen was van korte duur. Voor het eerst in mijn leven ben ik ter plekke, face to face, tijdens een eerste date afgewezen. Ik antwoordde met iets wat klonk als ”Prima, kan gebeuren hoor, maar bied me toch nog maar een wijntje aan”. Vervolgens hadden het nog een hartelijk en leuk gesprek over lichte onderwerpen zoals zelfontwikkeling, seksualiteit, en over het feit dat het Springhavercafé geen snackbar is en dus geen losse porties friet serveert.

Toch liep ik met een opgeheven hoofd en een lekker gevoel naar het station. Deze man had gewoon de SHEESH om zijn gevoelens met mij te delen. Wat tof! Daar heb ik nou respect voor: mannen die op een normale manier open kunnen zijn over wat ze denken en voelen. Geeft me toch een beetje hoop!

That’s all, folks. Deze keer loopt de man ongeschonden weg uit mijn gepubliceerde hersenspinsels. Maar niet getreurd, deze meid hoopt binnenkort te verhuizen naar Hilversum, waarna ik me weer kan onderdompelen in de nieuwste wildwaterbaan van Duinrell: De Randstad.

Tot ziens, beste reizigers!