Seks met een blender

Een recensie van de Autoblow2

Sjors Janssen/ Expreszo

Lifestyle

Redactie
24 December 2015

Een seksspeeltje revolutionair op zijn gebied: de Autoblow2. Dit apparaat is gemaakt voor de stimulatie van de grote vriend van de man en zou je het gevoel van een echte blowjob moeten geven. In ieder geval, dat zegt de website van het bedrijf. De Autoblow2 is gemaakt om jou tot 500(!) uur aan blowjobs te bezorgen, iets waar geen bedpartner tegenop kan. Als seksspeeltjes-maagd, was ik nogal benieuwd naar een product zoals dit. Daarom besloot ik speciaal voor Expreszo de Autoblow2 te testen. Misschien wil ik hierna wel nooit meer anders.afbeelding1_blowr_DEF

Terwijl ik de doos openmaak voel ik een angst in mij, ik sta op het punt om seks te gaan hebben met iets dat eruit ziet als het kleine broertje van R2-D2 uit de Star Wars-serie. Hij is blauw met wit, heeft een handgreep en een onwijs lange elektriciteitskabel. Volgens sommige mensen is seks met robots de toekomst, toch windt dit mij totaal niet op, het beangstigt mij vooral. Voordat ik het apparaat ga gebruiken lees ik nog wat technische specificaties.

De Autoblow2 is een koker die iets weg heeft van een luxe thermoskan, maar in plaats van de normale inhoud van een thermoskan, is deze koker gevuld met een rubber sleeve. Het rubber zou je een gevoel van echte huid moeten geven, iets wat goed gelukt is. Niet zichtbaar zijn de twee ringen (met kleine balletjes) die om de sleeve heen zitten. Zij zullen zorgen voor de stimulatie. Het lange snoer zorgt door de lengte van een aantal meter voor een comfortabele afstand tot het stopcontact. Zo kan je makkelijk in bed liggen als jouw stopcontact aan de andere kant van de kamer is. Nog steeds ben ik bang dat ik bij gebruik geëlektrocuteerd zal worden en nooit meer kinderen kan krijgen. Zou een beetje jammer zijn.

‘Na wat gestotter begint het apparaat mij te bevredigen’
Ik trek mijn stoute schoenen aan, stop de stekker in het stopcontact en zit er helemaal klaar voor. Mijn ontmaagding met een seksspeeltje. Het voelt raar om glijmiddel op een synthetische mond te doen, een gevoel wat ik nog niet eerder heb mogen ervaren. Na wat mentale voorbereidingen stop ik langzaam mijn grote vriend in de robot die mij binnen een aantal seconden zal pijpen. Aan de onderkanafbeelding2_blowr_DEFt (wat bij gebruik bovenop komt) zit een klein wieltje waarmee je de snelheid kan bepalen. Ik beslis hem langzaam aan te zetten. Na wat gestotter begint het apparaat mij te bevredigen.

Het begint niet erg overweldigend. Maar verkeerd is het niet, het is wel prettig. Ik zet het apparaat op een wat hogere stand. Hevig beginnen de ringen in een ritmisch tempo op en neer te gaan. Waar het apparaat eerst een langzaam puffend geluid maakte, wat ik ook wel een beetje herken van mijn bedpartners, klinkt het nu als een blender. Je penis in iets stoppen wat klinkt als een blender is alles behalve opwindend. Gedachtes als ‘straks trekt hij hem eraf’ en ‘misschien kan ik nu nooit meer kinderen krijgen’ gaan door mijn hoofd.

Toch blijft het gevoel wel prettig, maar word ik teveel afgeleid door het geluid. Na een aantal minuten mijn kleine R2-D2 op verschillende standen geprobeerd te hebben, was ik het zat. Dit apparaat gaf mij de hoop dat ik binnen een aantal minuten, of zelfs seconden, een spetterend orgasme zou hebben. Nou, niet dus.

Zoek je iets dat jou met plezier deepthroat en niet klaagt zodra jij vol in zijn mond klaarkomt? Dan kan ik je de autoblow2 zeker aanraden. Aan dit genot hangt dan ook wel een prijskaartje van ongeveer 150 euro. Voor nu zet ik mijn kleine robot ergens achter in de kast neer, misschien komt hij er over een aantal maanden weer eens uit, als ik weer eens niet kan scoren op grindr.

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »

Melding: Inloggen op jouw persoonlijke Expreszo-account werkt weer!