Expreszo update: storing bij dating

Pexels

Vereniging

Redactie
18 June 2016, 13:20

De afgelopen periode hebben wij verschillende meldingen gekregen over problemen met inloggen op onze Dating. We vinden het natuurlijk erg vervelend dat dit niet voor iedereen werkt zoals het zou moeten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een update van de site waarin dit probleem wordt opgelost. 

Inloggen dating
De huidige problemen zijn met name met het inloggen op de dating van onze site. Hierbij krijgen gebruikers een foutmelding, of gebeurt er niks op de pagina na het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Ook is voor sommige gebruikers de knop ‘inloggen’ niet zichtbaar.
Daarnaast zijn we op de hoogte van problemen met het opnieuw instellen van wachtwoorden. E-mails met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen komen hierbij niet altijd aan.

Update
Op dit moment zijn we achter de schermen druk aan het werk op deze problemen op te lossen. Hoe lang dit ongeveer zal duren, weten we niet precies, maar we hopen dit natuurlijk zo snel mogelijk goed te laten werken. We zullen jullie hierover op de hoogte houden via de site en social media! We willen ook onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Tijdelijke oplossing
In sommige gevallen werkt het inloggen weer nadat je de cookies van je browser hebt verwijderd. Hieronder kun je voor jouw browser zien hoe je dit moet doen.

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »

Melding: Inloggen op jouw persoonlijke Expreszo-account werkt weer!