Vlog: shoppen met Elio

Lifestyle

Manju Reijmer
23 May 2017, 16:17

Elio Heres vlogt pas net met Expreszo maar zijn persoonlijke feed is al bij de 20ste! Deze week neemt hij ons mee langs al zijn ongemakken van de afgelopen week: blaren op zijn voeten door het inlopen van nieuwe lovers, een pakketje terugsturen door een beschadiging, winkelen in een veel te drukke Primark, vloggen op een veel te warme dag en ook nog eens ziek thuis zitten. Gelukkig zijn er altijd nog citroentaartjes en andere leuke momenten in het leven. Dat en meer zie je in zijn nieuwste vlog:

Elio Heres neemt zijn kijkers wekelijks mee met zijn avonturen in de mode, uitgaan en reizen. Ook heeft hij zijn eigen bedrijf in het nachtleven. Omdat hij al op jonge leeftijd op de harde manier geleerd heeft dat echt geluk alleen kan voortkomen uit volledig jezelf zijn, wil hij met zijn blog en vlogs mensen inspireren om ook meer zichzelf te zijn. Zijn motto is dan ook: ‘If you’re not yourself, then who are you’.

Wil je niks missen van Elio Heres? Blijf Expreszo.nl in de gaten houden voor de laatste updates over zijn vlogs of abonneer je op zijn YouTube kanaal!

Door Manju Reijmer

Meer van Manju »