Welkom op het nieuwe Expreszo!

Nieuws

Wouter van Dijke
21 October 2014, 14:02

Dit is hem dan: de nieuwe site. Na maanden zwoegen en ploeteren mogen we hem eindelijk aan iedereen laten zien. Wat ons betreft een waardige opvolger van de gedrukte Expreszo!

Hier vind je voortaan al onze interviews, recensies, columns, achtergrondartikelen en nog veel meer. Ook kun je nog altijd Zootjes plaatsen op de (geheel vernieuwde) dating en natuurlijk gezellig meekletsen op ons forum.

We zouden nog uren kunnen uitwijden over waarom deze site zo geweldig is, maar dat kun je natuurlijk veel beter zelf ontdekken. Daarom houden we het kort. We wensen je heel veel lees-, klik- en kijkplezier op het gloedsplinterfonkelnieuwe Expreszo!

Nog één dingetje: we zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij vindt van onze nieuwe site. Laat het dus vooral weten via Twitter, Facebook of gewoon ouderwets met een mailtje naar redactie@expreszo.nl! Het zou kunnen dat je hier en daar nog iets raars tegenkomt, of dat er iets niet werkt. Stuur dan ook even een berichtje, dan lossen we het op!

 

Door Wouter van Dijke

Wouter is sinds oktober 2014 hoofdredacteur van Expreszo. Hij studeert biologie en journalistiek en is de trotse bezitter van een opblaasalpaca met de naam Lodewijck.

Meer van Wouter »

Melding: Inloggen op jouw persoonlijke Expreszo-account werkt weer!