Win kaarten voor de nieuwste kerstfilm CAROL

Cultuur

Roel Janssen
16 December 2015, 19:34

Het is weer die tijd van het jaar: kerst! Dat betekent natuurlijk dat je met een dekentje naar Home Alone 1 (en al die andere delen) gaat kijken, zwijmelt bij Love Actually en Nanny McPhee kijkt. Bij dat lijstje kan er dit jaar een nieuwe kerstfilm bij: CAROL.

We gaan terug naar het New York van 1952. Carol (Cate Blanchett) is een rijke vrouw die de avond voor Kerstmis op zoek gaat naar cadeaus voor haar dochter. Daar ziet ze Therese (Rooney Mara) achter een balie staan. De twee vallen meteen voor elkaar. Kleine kanttekening: Carol is een getrouwde vrouw en Therese pas in de twintig. Op het filmfestival in Cannes won CAROL al meerdere prijzen. Onder andere voor beste hoofdrol (Rooney Mara).

Wil jij kans maken op 2 kaarten én het vertaalde boek? Beantwoord dan de volgende vraag: wat is jouw mooiste kerstherinnering? 

Helaas is deze winactie gesloten, houd Expreszo in de gaten voor nog meer leuke winacties!

Door Roel Janssen

Roel is geobsedeerd door schoenen en vrolijke popmuziek. Hij is uit een heel klein dorpje naar de stad getrokken om daar journalistiek te studeren. Hij is een magneet voor gênante situaties. Dat is niet zo leuk, maar levert wel veel stof op voor zijn artikelen bij Expreszo.

Meer van Roel »