Win kaarten voor de Expreszo-boot tijdens Canal Parade!

Vaar mee met Expreszo

Nieuws

Redactie
20 July 2016, 18:02

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan barst het feest los: EuroPride. Ruim twee weken lang is er in Amsterdam van alles te doen rondom Pride, met als hoogtepunt de Canal Parade op zaterdag 6 augustus. Expreszo vaart mee en jij kan er ook bij zijn!

In totaal zal Pride in Amsterdam dit jaar maar liefst 15 dagen duren. Met ruim 200 activiteiten, bijeenkomsten, debatten en feestjes is er voor iedereen genoeg te doen. Het thema van EuroPride dit jaar is: ’Join our freedom, feel free to join us!’.

Wil jij graag met ons meevaren? Wij geven twee kaartjes weg voor onze boot, zodat jij samen met iemand anders met ons mee kan feesten tijdens Pride. Hiervoor moet je wel iets doen. De afgelopen weken hebben we op social media verschillende hints gedeeld over het thema van onze boot. In de hints zaten letters verstopt.

Heb je alle letters gevonden, dan kun je hiermee een woord maken dat goed past bij het thema van onze boot. Stuur je antwoord op in het formulier hieronder en wie weet staat jij 6 augustus op de boot tijdens de Canal Parade!

De eerste letter krijg je van ons cadeau: _ _ _ R _ _

De winnaar wordt 31 juli bekend gemaakt.

Mede mogelijk gemaakt door Tinker Travel en Reclameland. 

Door Redactie

Expreszo is hét online magazine, dé online community en dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. En daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

Meer van Redactie »

Melding: Inloggen op jouw persoonlijke Expreszo-account werkt weer!