Win kaarten voor Milkshake festival

Cultuur

Roel Janssen
9 July 2015, 21:24

Let there be love! Voor de vierde keer vindt het open-minded dance-festival ‘Milkshake’ op 19 juli plaats in Amsterdam. Expreszo mag twee kaarten weggeven.

Vorig jaar ging het Westerpark in Amsterdam al helemaal los. Wij spraken toen bedenker van het festival Marieke Samallo. “Mensen die los willen gaan op een hele grote dansvloer kunnen hun ding doen”, vertelde Samallo. “Maar je kan ook naar theaterdingetjes gaan kijken, of lekker borrelen.” Voor iedereen wat dus.

Een festival zonder een door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Een feest voor iedereen. Homo, hetero, trans, travo, dik of dun en klein of groot. Wil jij kans maken op twee kaarten voor het Milkshake Festival? Doe dan snel mee. Meedoen kan tot dinsdag 14 juli.

Helaas is deze winactie gesloten, houd Expreszo in de gaten voor nog meer leuke winacties!

Door Roel Janssen

Roel is geobsedeerd door schoenen en vrolijke popmuziek. Hij is uit een heel klein dorpje naar de stad getrokken om daar journalistiek te studeren. Hij is een magneet voor gênante situaties. Dat is niet zo leuk, maar levert wel veel stof op voor zijn artikelen bij Expreszo.

Meer van Roel »