Winactie: Bears

Cultuur

Hjalmar Kemperman
14 April 2015, 12:39

Dat bears tof zijn wisten we natuurlijk allang, maar dat ook Disney er wel van houdt, dat was een verrassing. En toch is het zo: vanaf 22 april draait Disneynature’s nieuwe film ‘Bears’ in de bioscoop! Benieuwd? Wij geven twee vrijkaarten weg!

Okee, deze film gaat misschien niet helemaal over de soort bears die wij bedoelen. In plaats daarvan gaat hij over babyberen, wat misschien nog wel leuker is! “Bears” laat in een adembenemend verhaal een jaar uit het leven van een berenfamilie zien, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska, waar het krioelt van het leven, begint als de winter ten einde loopt en de beren uit hun winterslaap komen om de bittere kou te trotseren.

De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. De snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde, zijn prachtig vastgelegd in “Bears”.

Kans maken op kaarten voor deze Disney film? Laat ons hieronder daarom weten waarom jij deze kaarten zou moeten winnen!

Helaas is deze winactie gesloten, houd Expreszo in de gaten voor nog meer leuke winacties! 

Door Hjalmar Kemperman

Hjalmar is sinds oktober 2014 adjunct-hoofdredacteur van Expreszo. Studeert Journalistiek & Communicatie en woont sinds kort in een van de mooiste steden van Nederland. Hij schrijft alles op, omdat hij bang is wat te vergeten.

Meer van Hjalmar »