Winactie: Pathé thuiskijkcodes voor God’s Own Country

Agatha A. Nitecka

Cultuur

Paula Drewes
12 August 2018, 22:17

WIN Pathé-thuiskijkcodes voor God’s Own Country. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand Instagram-bericht liken, en volg ons dan meteen ook. Oh, en als je geen Instagram hebt kun je altijd mailen naar redactie@expreszo.nl .

LIKE dit bericht, VOLG ons op Instagram (als je dat nog niet deed) en WIN een thuiskijkcode voor de film God’s Own Country. En nee, dit pareltje vind je niet op Netflix. 👀👬💓 Johnny werkt van ‘s morgens tot laat ‘s avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub en hij beleeft er sexuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen. • • • #giveaway #giveaways #dutchgiveaway #gaygiveaway #godsowncountry #septemberfilms

Een bericht gedeeld door Expreszo (@expreszo.nl) op

Het veelgeprezen liefdesdrama God’s Own Country is nú verkrijgbaar op dvd en video on demand.

Door Paula Drewes

Paula is, naast hoofdredacteur van Expreszo, een persoon die houdt van taal met als lievelings Frans. En een geboren Utrechter, op het moment verdwaald in Amsterdam.

Meer van Paula »