Recensie: Wingman geeft je vleugels

Pak je piemel goed in deze winter

Lifestyle

Fleur van Harmelen
25 January 2016, 17:05

KEN JE DAT PROBLEEM? Al dat gerotzooi met een regulier condoom, in aangeschoten toestand in een donkere nacht, terwijl je aanstaande bedpartner dreigt toch maar naar huis te gaan? Waarschijnlijk niet. Een condoom omdoen is een vrij simpele aangelegenheid. Mocht je dit nog niet onder de knie hebben: het kost je maximaal 5 minuten om het te leren. Desalniettemin is er altijd ruimte voor verbetering!

Het Wingman condoom biedt die verbetering. Het is in feite een standaard condoom, maar met een plastic (design!)frusteltje eromheen gepositioneerd waardoor je het condoom in één beweging over een lans naar keuze kunt trekken. Dit systeempje heeft zijn uiterlijk nog het meest weg van een plastic vulva, dus heel afschrikwekkend is het niet. Toch fijn om te weten als die over je eigen jodocus heen moet!

image (7)

Size does matter.

Nu heb ik ooit op de middelbare school een 9 gehaald voor het omdoen van een condoom om een bezemsteel, dus het is ontzettend valsspelen als ik dit zelf uit ga proberen. Om de proef écht op de som te nemen heb ik mijn vriendin de eer gegeven, die deze vaardigheid wat minder in de vingers (ha!) heeft. Het resultaat? Wauw. In een fractie van een seconde zit het condoom als gegoten, het tuutje perfect op het midden van de eikel. Zonder plakkende glijmiddelvingers! Pure kunst.

De verpakking daarentegen wekt wel wat zorgen bij mij op. Het lijkt een gewone condoomverpakking, maar is maar liefst twee keer zo groot! Nu kan het mechanisme prachtig werken, maar wanneer jij aan je one-nightstand een condoomverpakking zo groot als een onderzetter presenteert, vrees ik dat je meer tijd kwijt bent om uit te leggen dat je écht geen olifantenlul hebt, dan dat de Wingman je oplevert.

Wil jij de wingman thuis uitproberen? Expreszo geeft een pakketje – penis of partner niet inbegrepen – weg! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het onderstaande formuliertje in te vullen en wie weet vliegen de Wingmans binnenkort door jouw brievenbus.

Door Fleur van Harmelen

Fleur heeft een huis, een baan én een plant. Daardoor lijkt Fleur heel volwassen maar dat valt in de praktijk tegen. Kijkt veel films en drinkt meer koffie.

Meer van Fleur »